Wasabi-tuorejuustosilakat

1. sekoita juusto ja wasabitahna keskenään
2. silakkafileet nahkapuoli alaspäin alustalle
3. suolaa ja tahnaa fileele, käännä file kalannäköiseksi
4. rasvaa matala uunivuoka ja lado kalat siihen (päälle korppujauhoa)
5. 200-asteisessa uunissa 20min

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Silakkafilee 5600g8048kcal896g0g498.4g0g
Wasabitahna (Yutaka), annos 2g401g1148kcal10.8g212.7g28.1g0g
Viola 13% tuorejuusto, maustamaton1867g2987kcal149.3g74.7g242.7g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g24365kcal2112.2g574.8g1538.4g0g
Valittu annoskoko7896g12182kcal1056.1g287.4g769.2g0g
Annoskoko puolitettuna3948g6091kcal528.1g143.7g384.6g0g
Arvot/100g100g154kcal13.4g3.6g9.7g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=389484