Lihakeitto

Pilko porkkanat lanttu ja sipuli veteen keitä kypsäksi lisää kypsät karjalanpaistilihat niin että keitto pulpahtaa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

1m12p05o
AineksetMääräEnergiaPHRK
Karjalanpaistiateria1, (liha, sipuli, porkkana, 1110g)3271g3630kcal402.3g62.1g193g26.2g
Peruna, kuorittu, keitetty, suolaa 1635g1239kcal30.6g252.2g3.3g16.4g
Porkkana, keitetty, suolaa 654g217kcal4.1g37g1.3g16.9g
Lanttu 934g270kcal9.3g43g2.8g16.8g
Sipuli (kuorittu)467g126kcal6.1g22.4g0.9g7.9g
Vesi, vesijohtovesi 934g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g10964kcal904.8g833.4g402.6g168.4g
Valittu annoskoko7896g5482kcal452.4g416.7g201.3g84.2g
Annoskoko puolitettuna3948g2741kcal226.2g208.4g100.7g42.1g
Arvot/100g100g69kcal5.7g5.3g2.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=451201