Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 2800g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 187g1651kcal0g0g186.7g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 467g1061kcal23.6g81.8g65.7g27.1g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 467g925kcal6.4g8.4g93.3g20.5g
Sokeri 112g455kcal0g111.9g0g0g
Suola, annos 3g28g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g103g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 3080g10568kcal313.9g2156g37g107.8g
Kauralese 467g1680kcal84g212.8g35.9g81.7g
Vehnälese 187g426kcal24.8g28.7g8.4g70g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g33531kcal905.4g5199.2g854g614.2g
Valittu annoskoko7896g16765kcal452.7g2599.6g427g307.1g
Annoskoko puolitettuna3948g8383kcal226.4g1299.8g213.5g153.6g
Arvot/100g100g212kcal5.7g32.9g5.4g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369