Possupasta, kookoskerma-limetti

Suikaloi kesäkurpitsa ohuiksi viipaleiksi ja kuullota öljyssä miedolla lämmöllä, kunnes pintaan nousee ruskeita täpliä.

Siirrä kesäkurpitsat sivuun odottamaan.

Ruskista possunsuikaleet kuumalla lämmöllä (kuumalla siksi, ettei liha jää harmaaksi köntsäksi, vaan ruskistuu kunnolla - älä myöskään töki lihoja koko ajan vaan anna niiden pörpöttää rauhassa pannulla).

Valuta papusekoitus ja lisää kypsän lihan joukkoon, anna kypsyä vähän aikaa.

Lisää kesäkurpitsat takaisin, lisää kookoskerma ja limetinmehu (onnistuu mainiosti esim tuoreesta limestä, halkaise kahtia ja purista mehu).

Anna hautua jonkun aikaa ja mausta esim suolalla, chilillä, mustapippurilla.

Samaan aikaan kun kastike kypsyy, keittele mieleistäsi pastaa (kattilan voi laittaa päälle esim siinä vaiheessa kun lisäät kookoskerman, niin pasta ehtii kypsyä sopivasti) ja sekoita pasta lopuksi kastikkeen joukkoon.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 329 grammaa

Sallay
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale (maustamaton)2400g3840kcal456g0g216g0g
Kesäkurpitsa, tuore2310g393kcal13.9g57.8g9.2g16.2g
Valkosipuli 36g39kcal2.8g5.9g0.2g0.8g
Kookoskerma, Wok´n Roll1200g2700kcal26.4g36g276g0g
Limemehu (Tymbark), annos 100g480g230kcal0.5g57.6g0.5g0g
Öljyt, rypsiöljy, 5 g, 1 tl90g810kcal0g0g90g0g
Papusekoitus, Mix (Gogreen), annos 230g1380g1311kcal96.6g207g13.8g110.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana15792g18646kcal1192.4g728.6g1211.4g254.8g
Valittu annoskoko7896g9323kcal596.2g364.3g605.7g127.4g
Annoskoko puolitettuna3948g4662kcal298.1g182.2g302.9g63.7g
Arvot/100g100g118kcal7.6g4.6g7.7g1.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87735