Feta-punasipulipiirakka

Täyte:
4-5 punasipulia
2 rkl Pirkka salaattijuustotölkin öljymarinadia
1/2 rkl juoksevaa hunajaa
1 tl basilikaa
1 tl suolaa
1 tlk (375g) Pirkka salaattijuustokuutioita öljymarinadissa
2 dl kevytkermaa
2 kananmunaa

Painele valmistaikina viodellun vuoan (halkaisija 26 cm) pohjalle ja reunoille.

Leikkaa kuoritut sipulit mahdollisimman ohuiksi viipaleiksi.

Kuullota viipaleet salaattijuustotölkin öljymarinadissa.

Mausta sipulit hunajalla, basilikalla ja suolalla.

Jäähdytä seosta hieman.

Valuta salaattijuusto hyvin.

Levitä sipulista noin puolet piirakkapohjalle ja päälle juustokuutiot.

Levitä päälle vielä loput sipulit.

Sekoita kananmunat kermaan ja kaada vuokaan
Paista piirakkaa 200 asteessa uunin alimmalla tasolla noin 35 min.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 158 grammaa

Katjuska80

Zihu sanoi...

Löytypä mun makuun uutuus. .jos vaihtas kerman kemaviiliin, kevenis vähän

torstai 03.04.2008 klo 08:55

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pirkka piirakkataikinalevyt 2kpl (a 200g) (Pirkka), annos 400g17g62kcal1g5.8g3.8g0.3g
Punasipuli, kuorittu, 100g33g9kcal0.4g1.6g0.1g0.6g
Salaattijuusto (Pirkka), annos 100g16g42kcal2.8g0.3g3.3g0g
Hunaja 0.8g2.7kcal0g0.7g0g0g
Basilika, kuivattu 0g0.1kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Kevytkerma8.3g10kcal0.3g0.4g0.8g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 4.2g5.2kcal0.5g0g0.4g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g261kcal10g17.6g16.8g1.8g
Valittu annoskoko79g131kcal5g8.8g8.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g65kcal2.5g4.4g4.2g0.5g
Arvot/100g100g166kcal6.3g11.2g10.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=56158