Kikherne-kanacurry

Ryöppää pinaattia suolalla maustetussa vedessä muutama minuutti.

Kaada vesi pois ja puristele pinaatit kuiviksi.

Leikkaa pinaatit pienemmiksi paloiksi esim.

saksilla.

Leikkaa broileri isohkoiksi paloiksi ja paista pannulla öljyssä.

Voit siirtää paistetut broilerit sivuun odottelemaan.

Kuori ja hienonna valkosipuli.

Kuullota sitä paistinpannulla öljyssä muutama minuutti.

Lisää pannulle juustokumina ja valutetut kikherneet.

Jatka paistamista, kunnes kikherneet lämpenevät.

Lisää joukkoon pinaatti ja broileri.

Mausta mustapippurilla ja suolalla.

Tarjoa riisi-ohran kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 281 grammaa

Naksuti

Naksuti sanoi...

Tosi hyvää ruokaa! Kastikkeeksi sopii mainiosti itsetehty tsatsiki!

lauantai 25.04.2009 klo 10:07

AineksetMääräEnergiaPHRK
Pinaatti 14g1.9kcal0.2g0.1g0g0.2g
Valkosipuli, tuore, silputtu0.7g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Öljyt, oliiviöljy (Bertolli Extra Vergine) 13,5 g 1 rkl0.9g8.5kcal0g0g0.9g0g
Kikherne säilötty Bonduelle28g37kcal1.8g5.6g0.8g1.4g
Broileri, rintafilee, nahaton 21g23kcal4.9g0g0.3g0g
Riisiohra Kypsennetty (Myllyn paras), annos 100g14g54kcal1.2g10.1g0.2g0.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g248kcal16.4g31.8g4.4g5g
Valittu annoskoko79g124kcal8.2g15.9g2.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna40g62kcal4.1g8g1.1g1.3g
Arvot/100g100g157kcal10.4g20.1g2.8g3.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=120202