Chili-tomaatti possupata

Pilko aineet, reiluhkoiksi paloiksi.

Ruskista lihat pannulla, lisää sipuli, valkosipuli ja paprikat, pyöräytä muutaman kerran ja lisää chili-tomaattimurska, vesi ja porkkanat.

Kaada kannelliseen uunipataan ja työnnä uuniin reiluksi tunniksi.

Tarjoile keitetyn riisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Akselina
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porsaan lihasuikale, marinoitu21g42kcal2.7g0.6g3.3g0g
Tomaattimurska, chilillä maustettu, Rainbow (370g)19g6.7kcal0.2g1.3g0.1g0.3g
Valkosipuli 1g1.1kcal0.1g0.2g0g0g
Sipuli (kuorittu)6.2g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Paprika, punainen4.2g1.1kcal0g0.2g0g0.1g
Paprika vihreä 4.2g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi10g0kcal0g0g0g0g
Porkkana 13g4.3kcal0.1g0.7g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g115kcal6.4g6.8g6.8g1.8g
Valittu annoskoko79g57kcal3.2g3.4g3.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g29kcal1.6g1.7g1.7g0.5g
Arvot/100g100g73kcal4.1g4.3g4.3g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=197889