Possun sisäfilee siiderikastikkeessa

-Leikkaa possunfile reiluiksi viipaleiksi.

-Kääntele viipaleet suolalla ja pippurilla maustelussa vehnäjauhossa.

-Paista öljyssä.

-Lisää pannulle hienonnettu sipuli ja kuutioitu omena.

-Hauduta.

-Kaada siideri pannulle ja kuumenna.

-Nosta lihat pois kastikkeesta.

-Lisää liemikuutio kastikkeeseen.

-Mausta soijalla ja keitä kokoon.

-Kuumenna lihapalat vielä kastikkeessa
-Lisää timjami

Tarjoa täysjyväriisin kanssa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 253 grammaa

Rebecka
AineksetMääräEnergiaPHRK
Possun sisäfilee (Itse marinoitu), annos 480g39g71kcal9.2g1.7g3g0g
Vehnäjauho puolikarkea 0.8g2.7kcal0.1g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Mustapippuri 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Öljyt, rypsiöljy, kylmäpuristettu virgino, 13,5 g, 1 rkl1g8.9kcal0g0g1g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Omena, keskikokoinen 200g16g5.3kcal0g1.1g0g0.3g
Lihaliemikuutio Rainbow (11g/1)0.4g1.2kcal0g0.1g0.1g0g
Soijakastike 1.4g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Kuiva omenasiideri (Raibow), annos 500g16g5.5kcal0g0.6g0g0g
Timjami 0.2g0.4kcal0g0g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g194kcal19g8.6g8.2g1g
Valittu annoskoko79g97kcal9.5g4.3g4.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g49kcal4.8g2.2g2.1g0.3g
Arvot/100g100g123kcal12g5.4g5.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=82700