Nakkipata

Paloittele nakit yksitellen 3-5samankokoiseen osaan.

Voit halutessasi käyttää myös prinssinakkeja.

Sulata voi wok- tai paistinpannussa ja lisää joukkoon nakit.

Ruskista nakit ja lisää sen jälkeen joukkoon wokkikasvikset.

Jatka paistamista kunnes wokkikasvikset ovat sulaneet.

Lisää sitten joukkoon tuoremehu, ruokakerma, sinappi ja basilika.

Anna kiehua miedolla lämmöllä noin puolisen tuntia, kunnes wokkikasvikset ovat kypsiä.

Nakkipadan kanssa voit tarjota keitettyjä perunoita tai muusia.

Vinkki: Nakkien tilalla voi käyttää broilerin- tai possunsuikaleita.

Reseptistä tulee n. 14 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Mennimaria84
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g0.4g2.9kcal0g0g0.3g0g
Nakki, keskiarvo 16g38kcal1.8g0.2g3.3g0g
Pakastevihannes (Findus), annos 750g40g12kcal0.6g1.8g0.2g1g
Omenatäysmehu (Rainbow), annos 200g11g4.8kcal0g1.2g0g0g
Ruokakerma, luomu (Valio), annos 50g11g17kcal0.2g0.4g1.6g0g
Auran sinappi, perinteinen (Jalostaja), annos 7g0.8g1.8kcal0g0.2g0.1g0g
Basilika, kuivattu 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g153kcal5.2g7.6g11g2g
Valittu annoskoko79g77kcal2.6g3.8g5.5g1g
Annoskoko puolitettuna40g38kcal1.3g1.9g2.8g0.5g
Arvot/100g100g97kcal3.3g4.8g7g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=190966