Katkarapusalaatti

Pilko salaatti, puolita tomaatit ja viinirypäleet.

Anna katkarapujen ja herneiden sulaa huoneen lämmössä jos ovat pakastettuja.

Sekoita kaikki ainekset isossa kulhossa ilmavaksi salaatiksi.

Lisää keitetyn ja jäähtyneen kananmunan viipaleet kauniiksi jonoksi salaattikulhon reunamalle, pari sitruunaviipaletta toiselle reunalle.

Tee kastike sekoittamalla kermaviiliin sitruunamehua, sokeria ja suolaa sekä ripaus mustapippurirouhetta.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Katkarapu pienet (pirkka)14g9kcal2.1g0g0.1g0g
Jäävuorisalaatti rapea, amerikansalaatti 14g1.8kcal0.2g0.1g0g0.2g
Kirsikkatomaatti, suomalainen4.7g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Herne 9g6.5kcal0.5g0.9g0g0.3g
Viinirypäle, keskiarvo, punnittu kivineen, vihreä/tumma 4.7g3.3kcal0g0.7g0g0g
Kermaviili, rasvaa 3,5 % ,vähälaktoosinen 19g12kcal0.6g0.9g0.7g0g
Sokeri 0.5g1.9kcal0g0.5g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Sitruuna, keskiarvo, punnittu kuorineen 7.5g2kcal0g0.1g0.1g0.1g
Kananmuna, keitetty 5.2g7.4kcal0.6g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g90kcal8g6.8g2.8g1.4g
Valittu annoskoko79g45kcal4g3.4g1.4g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g23kcal2g1.7g0.7g0.4g
Arvot/100g100g57kcal5.1g4.3g1.8g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=352170