Kesäkurpitsa-jauhelihavuoka

Paista jauheliha ja mausta mieleisillä mausteilla.

Lisää jauhelihan joukkoon creme fraiche ja tomaattimurska.

Pilko kesäkurpitsa ja laita vuokaan.

Kaada jauhelihaseos kesäkurpitsojen päälle ja sekoita hieman.

Ripottele juustoraaste päälle ja paista 200-asteisessa uunissa noin 15-20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 563 grammaa

Nypynmami
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 19g3.5kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Kunnon naudan jauheliha 10% (Snellman), annos 100g26g45kcal5.3g0g2.6g0g
Creme fraiche, ranskankerma, rasvaa 15-18 % 11g19kcal0.2g0.3g1.8g0g
Emmental juustoraaste valio5.3g21kcal1.5g0g1.6g0g
Tomaattimurska valkosip. (rainbow)18g7kcal0.2g1.3g0.1g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g189kcal14.6g4.2g12.4g0.6g
Valittu annoskoko79g95kcal7.3g2.1g6.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g47kcal3.7g1.1g3.1g0.2g
Arvot/100g100g119kcal9.2g2.6g7.8g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=420768