Kesäkurpitsakakku

Kuivat aineet sekoitetaan, lisätään öljy ja raastettu kesäkurpitsa.

Paistetaan 150 asteessa n. 1 tunti.

Yksi 1,5 sentin siivu painaa n. 40 g.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1690 grammaa

Leila48
AineksetMääräEnergiaPHRK
Soijajauho/Reformi9g34kcal4.7g3.4g0.1g0g
Raakaruokosokeri (Risenta), annos 100g9g35kcal0g9.1g0g0g
Hiivaleipäjauho myllyn paras 1 dl19g66kcal2.6g12g0.6g1g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Ruokasooda, annos 1tl (Yleinen), annos 5g0.2g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.9g1.6kcal0g0.4g0g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Hasselpähkinärouhe, Pirkka, 1 dl6.1g39kcal0.9g0.2g3.8g0g
Rusina 5.6g16kcal0.2g3.4g0g0.5g
Öljyt, rypsiöljy (Kultasula), 13.5 g, 1 rkl9g84kcal0g0g9.4g0g
Kesäkurpitsa19g3.2kcal0.1g0.5g0.1g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g562kcal17g58.8g28g3.2g
Valittu annoskoko79g281kcal8.5g29.4g14g1.6g
Annoskoko puolitettuna40g140kcal4.3g14.7g7g0.8g
Arvot/100g100g354kcal10.7g37.1g17.7g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=345405