Sepin makaronilaatikko

Makaroni keitetään puolikypsäksi.

Sulatejuustosta tehdään kuutioita ja sekoitetaan puolikypsään makaroniin.

Jauheliha paistetaan ja joukkoon hienonnettu sipuli.

Makaroni ja jauheliha sekoitetaan vuokaan.

Vuokaan tehdään päälikerros makaronista.

Sitten lisätään maito ja uuniin 200:n asteeseen tunniksi.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 317 grammaa

Sepirott
AineksetMääräEnergiaPHRK
Makaroni, keitetty, suolaa 17g16kcal0.5g3.3g0.1g0.2g
Paistijauheliha 10%17g28kcal3.3g0g1.7g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g10g29kcal2g0g2.3g0g
Sipuli (kuorittu)2.1g0.6kcal0g0.1g0g0g
Maito, Kevyt33g15kcal1.1g1.6g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g179kcal13.8g10g9.2g0.4g
Valittu annoskoko79g90kcal6.9g5g4.6g0.2g
Annoskoko puolitettuna40g45kcal3.5g2.5g2.3g0.1g
Arvot/100g100g113kcal8.7g6.3g5.8g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=201598