Kuorrutettu lihamureke

Lisäksi 1 tl paprikajauhetta, mustapippuria

Kaada kulhoon sipulikeittoainekset, korppujauhot ja kermaviili, anna turvota noin 5 minuuttia.

Sekoita joukkoon muna, mausteet ja jauheliha.

Vaivaa massa tasaiseksi.

Voitele uunivuoka ja viipaloi tomaatit.

Levitä murekeseos vuokaan.

Asettele pinnalle tomaattiviipaleet ja levitä päälle basilikasilppu.

Kypsennä uunissa 200 asteessa noin 15 minuuttia.

Levitä pinnalle juustoraaste ja kypsennä edelleen 20 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 211 grammaa

Marika75
AineksetMääräEnergiaPHRK
Sipulikeitto, Knorr, 56g jauhetta3.5g9kcal0.3g1.7g0.2g0.2g
Korppujauho (Myllynparas), annos 50g2g7.5kcal0.3g1.5g0.1g0.1g
Kermaviili, kevyt (ingman keittiöni) 2%13g7.5kcal0.4g0.9g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 3.4g4.9kcal0.4g0g0.4g0g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha31g52kcal5.9g0g3.1g0g
Tomaatti, pieni 75g, keskikokoinen 125g, suuri 170g14g2.9kcal0.1g0.5g0g0.2g
Basilika, tuore6.3g2.5kcal0.2g0.3g0.1g0.2g
Juustoraaste, oltermanni (Valio), annos 75g6.3g21kcal1.6g0g1.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g216kcal18.4g9.8g11.6g1.4g
Valittu annoskoko79g108kcal9.2g4.9g5.8g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g54kcal4.6g2.5g2.9g0.4g
Arvot/100g100g136kcal11.6g6.2g7.3g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=87159