Kasvissosekeitto

Keitä pilkotut kasvikset kypsiksi kasvisliemessä.

Soseuta, lisää ruokakerma ja anna hetki kiehahtaa miedolla lämmöllä kannen alla.

Tarvittaessa mausta suolalla, pippurilla, inkiväärillä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 282 grammaa

Eijamaija
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 35g0kcal0g0g0g0g
Peruna, keskikokoinen 60g20g12kcal0.3g2.6g0g0.2g
Porkkana, keskikokoinen 65g8.5g2.4kcal0.1g0.5g0g0.2g
Sipuli (kuorittu)3.9g1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Lanttu 4.2g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Kasvisliemikuutio, 1kpl, Rainbow0.8g2kcal0.1g0.1g0.2g0g
Ruokakerma, Rainbow 7% 2dl7g6kcal0.1g0.3g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g49kcal1.4g7.8g1.4g1.2g
Valittu annoskoko79g24kcal0.7g3.9g0.7g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g12kcal0.4g2g0.4g0.3g
Arvot/100g100g31kcal0.9g4.9g0.9g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=277066