Päivin rahkaletut

Esilämmitä maito kädenlämpöiseksi.

Lisää munat ja suolaa, vispaa munien rakenne rikki.

Lisää rahka, ja lopuksi jauhot pikkuhiljaa.

Paista 1lettu n. 1tl:ssa rypsiöljyä.

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Stadinhelmi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Plus maito (Valio), annos 100g48g19kcal2.4g2.4g0g0g
Vehnäjauho, sunnuntai16g56kcal1.9g11.4g0.3g0.5g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki3.7g2.1kcal0.3g0.2g0g0g
Rypsiöljy 2.8g25kcal0g0g2.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g229kcal11.2g28g7.8g1g
Valittu annoskoko79g114kcal5.6g14g3.9g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g57kcal2.8g7g2g0.3g
Arvot/100g100g144kcal7.1g17.7g4.9g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=388675