Tomaatti-oliivileipä

Sekoita kuivat aineet.

Lisää vesi, pilkottu oliivi ja aurinkokuivattu tomaatti sekä öljy.

Vaivaa tasaiseksi ja muotoile pellille 2 cm:n paksuinen leipä.

Kohota liinalla peitettynä noin 30 min. Voitele öljyllä ja ripottele päälle rosmariinia.

Paista 225 asteessa noin 20 min.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 141 grammaa

Pusi
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 28g0kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 1.9g17kcal0g0g1.9g0g
Tomaatti, aurinkokuivattu, öljyssä 4.7g11kcal0.2g0.8g0.7g0.3g
Oliivi keskiarvo, kivetön, öljysäilötty, vihreä/musta 4.7g9kcal0.1g0.1g0.9g0.2g
Sokeri 1.1g4.6kcal0g1.1g0g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g1g0kcal0g0g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 31g106kcal3.2g21.7g0.4g1.1g
Kauralese 4.7g17kcal0.8g2.1g0.4g0.8g
Vehnälese 1.9g4.3kcal0.2g0.3g0.1g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g337kcal9g52.2g8.8g6.2g
Valittu annoskoko79g169kcal4.5g26.1g4.4g3.1g
Annoskoko puolitettuna40g84kcal2.3g13.1g2.2g1.6g
Arvot/100g100g213kcal5.7g32.9g5.5g3.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=79369