Amerikkalainen suklaakakku

Sivele vuoka öljyllä/margariinilla/voilla ja korppujauhota.

Laita uuni 200 C.
Sekoita kuivat aineet (ei sokeri!) kulhossa.

Mittaa vesi kannuun.

Vaahdota rasva ja sokeri erillisessä kulhossa.

Lisää vaahtoon muna kerrallaan.

Lisää taikinaan vuorotellen vettä ja kuivia aineita koko ajan sekoittaen.

Paista 45-60 min.
Pinnan voi koristella tomusokerilla.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Sarya
AineksetMääräEnergiaPHRK
Margariini 40%, rainbow/pirkka 10g37kcal0g0g4.2g0g
Sokeri 13g54kcal0g13.2g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu11g13kcal1.2g0g1g0g
Vehnäjauho puolikarkea 10g35kcal1g7.1g0.1g0.4g
Leivinjauhe 0.8g1.4kcal0g0.3g0g0g
Oboy original kaakaojuomajauhe5.2g19kcal0.2g4.3g0.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2.1kcal0g0.5g0g0g
Vesi16g0kcal0g0g0g0g
Kaakaojauhe, tumma Van Houten2.6g8.6kcal0.6g1.2g0.5g0.3g
Ruisjauho (Myllynparas), annos 60g10g32kcal1g6.4g0.2g1.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g403kcal8g66g12.2g4.4g
Valittu annoskoko79g202kcal4g33g6.1g2.2g
Annoskoko puolitettuna40g101kcal2g16.5g3.1g1.1g
Arvot/100g100g254kcal5g41.6g7.7g2.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=160182