Mangohyydykekakku

Murusta digestivet, sekoita rasva keksin muruihin.

Painele seos irtopohjavuoan pohjalle.

Vaahdota kerma.

Lisää joukkoon rahka, tuorejuusto, sokeri, 1 prk mangososetta, sekoita.

Lisää tähän seokseen 4 kpl liivatelehtiä.

Laita hyytymään jääkaappiin muutamaksi tunniksi.

Sekoita 1 prk mangososetta ja 2 kpl liivatelehtiä, laita seos kakun päälle koristeeksi.

Hyydytä jääkaapissa.

Kakku on parhaimmillaan seuraavana päivänä.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Hemmula
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tuorejuusto, rasvaa 15 %, creme bonjour light 13g22kcal0.9g0.3g1.9g0g
Kerma , kuohukerma, rasvaa 35 % 13g41kcal0.2g0.4g4.4g0g
Maitorahka, 0,2% (Ehrmann) 250g purkki16g8.7kcal1.3g0.8g0g0g
Digestive täysjyvävehnäkeksi13g56kcal0.8g7.5g2.6g0.4g
Juokseva Sunnuntai, Raisio, lakton5g36kcal0g0g4g0g
Mangosose, Piltti16g9kcal0.1g2.3g0.1g0.2g
Sokeri 5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Liivatelehti, gelatiini0.4g1.3kcal0.3g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g392kcal7.2g33.2g26g1.2g
Valittu annoskoko79g196kcal3.6g16.6g13g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g98kcal1.8g8.3g6.5g0.3g
Arvot/100g100g247kcal4.5g20.9g16.4g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178199