Suklaakääris

Vatkaa keltuaiset ja makeutusaine (laitoin 1dl) paksuksi vaahdoksi.

Lisää kaakaojauhe, leivinjauhe + vaniljasokeri.

Vatkaa valkuaiset kovaksi vaahdoksi.

Lisää valkuaisvaahto keltuaisiin varovasti käännellen.

Levitä leivinpaperin päälle uunipellille ja paista 180 asteessa n. 10 - 13 min. Älä paista liian kauaa, muuten reunoista tulee kuivaa korppua.

Kun levität taikinaa pellille, huolehdi ettei keskelle jää paksumpaa kohtaa.

Täyte:

Sulata kattilassa tumma suklaa kerman sekaan, mutta ÄLÄ keitä.

Vie pakkaseen jäähtymään noin 15min.

Vatkaa kuohkeaksi.

Levitä pohjan päälle, kääri rullalle ja nauti=)

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Jennamar86
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Canderel makeutusjauhe1.2g4.8kcal0g1.2g0g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaakaojauhe, sokeroimaton 1.2g4.6kcal0.2g0.1g0.3g0.4g
Kuohukerma,valio,2dl25g85kcal0.5g0.7g8.7g0g
Ecuador premium cocoa 70% raspberry pieces, annos 12.5g10g50kcal0.7g3.2g3.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g413kcal13g12g34.2g0.8g
Valittu annoskoko79g206kcal6.5g6g17.1g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g103kcal3.3g3g8.6g0.2g
Arvot/100g100g261kcal8.2g7.6g21.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198580