Raparperirahka piirakka

Munat 7kpl ja makeutusaine vaahdoksi, joukkoon mantelijauho (160g), fiberhusk (1rkl), kookos (2rkl) ja leivinjauhe (1tl).

Pellille 200 astetta, kevyen vaaleanruskeaksi.

Täytteeksi raparperi (tai mitä tahansa marjoja yms) maitorahka (250g) ja kananmuna (1kpl) + makeutusaine.

Levitetään pohjan päälle ja paistetaan loppuun.

Reseptistä tulee n. 9 annosta ja yksi annos painaa n. 127 grammaa

Cassius

Cassius sanoi...

Tai siis noiden annoksien määrähän riippuu siitä millasia palasia kukakin leikkaa.. mulla on tapana toi pellillinen vetää 9 osaan ;)

sunnuntai 31.03.2013 klo 17:45

AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi 17g5.8kcal0.1g1g0g0.2g
Mantelijauhe (Meira), annos 80g11g67kcal2.7g0.7g6g0g
Maitorahka (rasvaton, pehmeä) (Valio), annos 250g17g10kcal1.7g0.7g0.1g0g
Makeutusneste (Hermesetas), annos 5g0.3g0kcal0g0g0g0g
Leivinjauhe 0.3g0.6kcal0g0.1g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1g0.1kcal0g0g0g0.9g
Kananmuna kuoreton 32g46kcal4g0.1g3.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana158g258kcal17g5.2g18.8g2.2g
Valittu annoskoko79g129kcal8.5g2.6g9.4g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g65kcal4.3g1.3g4.7g0.6g
Arvot/100g100g163kcal10.7g3.3g11.9g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=350500