Talvikurpitsakeitto

Halkaise, kuori ja poista siemenet taivikurpitsasta (Butternut squash).

Kuutioi kurpitsa ja laita ne 3 l kattilaan.

Lisää kattilaan puhdistetut ja paloitellut paprikat, chili, sipuli ja vesi sekä kasvisliemikuutio.

Keitä noin 20 minuuttia tai kunnes ainekset ovat kypsiä.

Soseuta keitto tasaiseksi sauvasekoittimella ja lisää limen mehu ja ruokakerma.

Lisää suolaa jos tarvitaan.

Keitto on hyvää niin lämpimänä tai kylmänä.

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 254 grammaa

Arisa0071
AineksetMääräEnergiaPHRK
Paprika keltainen 5.2g1.6kcal0g0.3g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)0.7g0.2kcal0g0g0g0g
Chili paprika punainen2.3g0.9kcal0g0.2g0g0g
Lime, kuorittu, annos 50g2.6g0.9kcal0g0.1g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 10g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio 0.6g1.7kcal0.1g0.1g0.1g0g
Suola, annos 3g0.2g0kcal0g0g0g0g
Talvikurpitsa (butternut squash), annos 100g52g20kcal0.6g4.3g0.1g0.8g
Ruokakerma (Rainbow, 15%)5.2g8.6kcal0.2g0.2g0.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g67kcal1.8g10.4g2g2g
Valittu annoskoko79g34kcal0.9g5.2g1g1g
Annoskoko puolitettuna40g17kcal0.5g2.6g0.5g0.5g
Arvot/100g100g43kcal1.1g6.6g1.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=372792