Omenapähkinäpaistos

Poista omenista siemenkodat ja pilko palasiksi.

Kotimaisia omenoita ei tarvitse kuoria.

Kirpeät lajikkeet sopivat makeaan jälkiruokaan.

Laita omenapalat/viipaleet uunivuokaan, pirskottele sitruunamehua niiden päälle niin omena ei tummu.

Sekoita kulhossa jauhot, kaurahiutaleet ja fariinisokeri sekä kaneli, lisää rasva ja sekoita tasaiseksi, lisää mukaan murskatut pähkinät.

Levitä kauramössö omenoiden päälle ja paista 200 asteessa noin 25 minuuttia, tarjoa vaniljakastikkeen kera.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Eevalii60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Omena, kotimainen, keskiarvo, kuorineen 50g18kcal0.1g3.6g0g1g
Leivontamargariini 80% juokseva, keskiarvo 5.9g42kcal0g0g4.8g0g
Fariinisokeri (Dan sukker), annos 15g9g37kcal0g9.1g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 4.1g14kcal0.4g2.8g0g0.1g
Kaurahiutaleita(lidl)6.2g22kcal0.9g3.5g0.4g0.6g
Suolapähkinä (Rainbow), annos 100g3.1g19kcal0.8g0.4g1.6g0.2g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton0.6g0.1kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g303kcal4.4g38.8g13.6g3.8g
Valittu annoskoko79g152kcal2.2g19.4g6.8g1.9g
Annoskoko puolitettuna40g76kcal1.1g9.7g3.4g1g
Arvot/100g100g191kcal2.8g24.4g8.6g2.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=306258