Parsa-fetapiirakka

Painele sulanut piirakkataikina vuoan pohjalle ja paista sitä uunin alatasolla 200 asteessa n. 10 min.

Levitä sulanut pinaatti tasaiseksi kerrokseksi esikypsennetyn piiraspohjan päälle.

Ripottele pinaattikerroksen pinnalle suolaa maun mukaan.

Levitä parsakaali, murennettu feta ja pinjansiemenet pinaatin päälle ja mausta mustapippurilla.

Sekoita kananmunat kermaviiliin ja levitä seos tasaiseksi kerrokseksi piirakan päälle.

Paista piirakkaa uunin keskitasolla 200 asteessa n. 40 min. tai kunnes se on kauniin ruskea.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Ottiliana
AineksetMääräEnergiaPHRK
Piirakkataikina Sunnuntai25g92kcal1.2g8g6.2g0.5g
Pinaattipakaste 150g9g1.3kcal0.2g0g0g0.1g
Parsakaali brokkoli 9g3.3kcal0.4g0.2g0g0.2g
Juusto, fetajuusto, rasvaa 25 %, vuohenmaito, suolaliemessä 13g37kcal2.2g0.1g3.1g0g
Pinjansiemenet, Parrots3.1g19kcal0.9g0.4g1.7g0.1g
Kermaviili, rasvaa 6 %, vähälaktoosinen 13g11kcal0.4g0.5g0.7g0g
Kananmuna kuorineen punnittu7.5g9kcal0.8g0g0.7g0g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g347kcal12.2g18.4g24.8g1.8g
Valittu annoskoko80g174kcal6.1g9.2g12.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g87kcal3.1g4.6g6.2g0.5g
Arvot/100g100g218kcal7.7g11.6g15.6g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=104218