Juustokakku

Murskaa keksit ja lisää rasva, hämmenna ja laita seos vuoan pohjalle.

Vatkaa vaniljavaahto valmiiksi odottamaan.

Lisää rahka, juusto ja sokerit.

Lisää sitruunaliivate mehu joukkoon, hämmennä.

Lopuksi lisää vaniljavaahto.

Laita jääkaappiin väh. 3 tunniksi vetäytymään.

Lisää tämän jälkeen kuorrute, keitä 2 rkl vettä/mehua liivatteet, lisää puree ja laita jääkaappiin n. tunniksi.

Juustokakkua voi keventää vielä lisää vaihtamalla Digestivekeksit light versioon.

Reseptistä tulee n. 12 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Atia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Flora laktoositon margariini (Flora), annos 1g4.7g29kcal0g0g3.3g0g
Liivate 0.6g2.2kcal0.5g0g0g0g
Sitruunamehu, laimentamaton3.1g0.7kcal0g0g0g0g
Mansikkapuree (Pakkasmarja), annos 100g6.2g5.9kcal0g1.3g0g0.1g
Vesi, vesijohtovesi 1.9g0kcal0g0g0g0g
Liivate 0.2g0.9kcal0.2g0g0g0g
Philadelphia extra light -tuorejuusto, 5% rasvaa13g13kcal1.4g0.4g0.6g0g
Valio Vanilja 9% (hyla, vaahtoutuva)13g20kcal0.6g2g1.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g0.5g2kcal0g0.5g0g0g
Digestive Light McVitie´s, annos 15 g13g55kcal0.9g8.5g2.5g0.4g
Maitorahka, Valio, 0,316g10kcal1.7g0.7g0g0g
Tummasuklaa (Panda), annos 100g9g50kcal0.5g4.9g3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g377kcal11.6g36.6g21g1g
Valittu annoskoko80g188kcal5.8g18.3g10.5g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g94kcal2.9g9.2g5.3g0.3g
Arvot/100g100g237kcal7.3g23g13.2g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=122794