Lohi-kapriskiusaus

Kaada voideltuun vuokaan puolet jäisistä perunasuikaleista ja kevätsipuli (tai purjo).

Mausta suolalla ja pippurilla.

Levitä jäiset porkkanat, niiden päällä lohiviipaleet ja tilli sekä kaprikset.

Kaada loput perunat ja mausta suolalla ja pippurilla.

Lisää kerma.

Paista 200° 50-60 min. Tarjoa lisäksi punajuuriviipaleita ja salaattia.

Ohje on kopioitu Pirkan resepteistä.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Taiska
AineksetMääräEnergiaPHRK
Perunasuikaleet (Pirkka), annos 500g31g22kcal0.5g5g0g0g
Käsinpoimittu kevätsipuli4.4g1.2kcal0.1g0.2g0g0g
Kirjolohifilee kylmäsavustettu 9g16kcal1.7g0g1.1g0g
Kapris, kreikkalainen (E. gavriedelis), annos 25g0.9g0.2kcal0g0g0g0g
Ruokakerma 2% (Valio), annos 50g21g11kcal0.6g1.3g0.4g0g
Rypsiöljyvalmiste (juokseva, keiju)0.4g3.1kcal0g0g0.3g0g
Kesäporkkana (Pirkka)13g3.1kcal0.1g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g115kcal6g14.4g3.6g0g
Valittu annoskoko80g57kcal3g7.2g1.8g0g
Annoskoko puolitettuna40g29kcal1.5g3.6g0.9g0g
Arvot/100g100g72kcal3.8g9.1g2.3g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=124957