Kaalijauhelihapata

Jauheliha ruskistetaan pannulla ilman rasvaa.

Kaali, sipulit, riisi ja vesi laitetaan kattilaan kiehumaan.

Ruskistettu jauheliha lisätään kattilaan muiden ainesten joukkoon.

Annetaan kiehua hiljalleen kunnes kaali on pehmennyt.

Lisää vettä tarvittaessa.

Lopuksi lisätään mausteet ja siirappi.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 318 grammaa

Maxitar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Keräkaali, 100g25g6kcal0.3g0.8g0g0.5g
puuroriisi (keittämätön) (Risella), annos 85g6.2g22kcal0.4g4.7g0.1g0.1g
Jauheliha, naudan 10% paistijauheliha10g17kcal1.9g0g1g0g
Sipuli 5g1.5kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.7g0.8kcal0.1g0.1g0g0g
Suola, annos 3g0.1g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0g0.1kcal0g0g0g0g
Chili mausteseos, Old El Paso0.1g0.3kcal0g0g0g0g
Siirappi 1g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g100kcal5.6g13g2.2g1.4g
Valittu annoskoko79g50kcal2.8g6.5g1.1g0.7g
Annoskoko puolitettuna40g25kcal1.4g3.3g0.6g0.4g
Arvot/100g100g63kcal3.5g8.2g1.4g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147943