Banaanikakku

1. Voitele ja korppujauhota kakkuvuoka (tilavuus 1,8 l).

2. Soseuta banaanit haarukalla.

Sekoita sitruunanmehu banaanisoseen joukkoon.

3. Vatkaa pehmeä margariini ja sokeri vaaleaksi vaahdoksi.

Lisää munat yksitellen vaahdon joukkoon hyvin vatkaten.

Sekoita kuivat aineet keskenään.

Sekoita jauhoseos vuorotellen banaanisoseen kanssa vaahdon joukkoon.

4. Paista 175-asteisen uunin alimmalla tasolla noin tunti.

Kumoa kakku hieman jäähtyneenä.

Tarjoa kahvin kanssa.

Reseptistä tulee n. 24 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Lsailym
AineksetMääräEnergiaPHRK
Banaani, keskikokoinen painaa 120g22g18kcal0.2g4g0.1g0.4g
Sitruunamehu, laimentamaton1.9g0.4kcal0g0g0g0g
Leivontamargariini 80% (Pirkka), annos 100g12g89kcal0g0g9.9g0g
Sokeri 16g64kcal0g15.8g0g0g
Kanamuna (Finfood), annos 55g10g15kcal0.7g0g0.6g0g
Vehnäjauho puolikarkea 16g55kcal1.6g11.3g0.2g0.6g
Leivinjauhe 0.6g1.1kcal0g0.2g0g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.6g2.3kcal0g0.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g492kcal5g63.6g21.6g2g
Valittu annoskoko79g246kcal2.5g31.8g10.8g1g
Annoskoko puolitettuna40g123kcal1.3g15.9g5.4g0.5g
Arvot/100g100g310kcal3.2g40.1g13.6g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=167468