Porkkanamunakas

Raasta porkkana karkeaksi raasteeksi ja paista sitä pannulla voinokareessa ja hunajassa kunnes se on pehmennyt.

Riko munat lasiin ja riko niiden rakenne.

Lisää munat pannulle ja mausta mielesi mukaan suolalla ja esim.

mustapippurilla.

Paista munakasta keskilämmöllä kunnes se on päältä lähes hyytynyt ja lisää sitten päälle juustoraaste.

Kun juusto on sulanut, käännä munakas ja paista sitä vielä kymmenisen sekuntia juustopuolelta.

Tarjoile salaatin kanssa.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Rusinalintu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.2g0.1g4.2g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g24g6.8kcal0.1g1.5g0g0.6g
Voi 2.6g19kcal0g0g2.1g0g
Hunaja 1.9g6.2kcal0g1.5g0g0g
Juustoraaste emmental-mozzarella (Pirkka), annos 100g9g34kcal2.6g0.2g2.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g249kcal15.8g6.6g17.6g1.2g
Valittu annoskoko80g125kcal7.9g3.3g8.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g62kcal4g1.7g4.4g0.3g
Arvot/100g100g157kcal9.9g4.2g11.1g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=180318