Gluteeniton porkkanaleipä

Liota hiiva lämpimään veteen.

Lisää suola ja öljy.

Sekoita taikinaan jauhot, leseet ja porkkanaraaste.

Turvota lämpimässä reilu 30min ja paista 200 asteessa 40min.

(Jauhojen painot on "noin" painoja; tattarituotteita 1dl, kaurahiutaleita 2dl ja jauhoseosta 4dl)

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 106 grammaa

Eloinen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi38g0kcal0g0g0g0g
Kuivahiiva (Rainbow), annos 11g0.6g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 3.4g30kcal0g0g3.4g0g
Suola, annos 3g0.4g0kcal0g0g0g0g
Tattarirouhe (Viljatuote), annos 32g3.8g13kcal0.5g2.6g0.1g0.2g
Tattarijauho, Vijatuote3g11kcal0.4g2.1g0g0.2g
Kaurahiutale 6g23kcal0.9g3.4g0.4g0.6g
Tumma gluteeniton jauhoseos Sunnuntai 1dl=65g20g66kcal0.4g15.2g0.3g1.4g
Porkkana 5.3g1.7kcal0g0.3g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g288kcal4.4g47.2g8.4g5g
Valittu annoskoko80g144kcal2.2g23.6g4.2g2.5g
Annoskoko puolitettuna40g72kcal1.1g11.8g2.1g1.3g
Arvot/100g100g181kcal2.8g29.6g5.3g3.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=226041