Atkins-makkarakeitto

Parsakaalista otin mukaan vain lehtiä.

Lisäksi laitoin mustapippuria ja hiukan ruususuolaa.

Oliiviöljyn laitoin vasta valmiiseen keittoon jotteivät hyvät rasvahapot mene piloille, ja tähän voi hyvin lisätä vielä öljyä tai voita jos haluaa rasvaisemman.

Samoin persiljan laitoin vasta juuri ennen tarjoilua.

Makkara oli Wotkinsin pekonigrilleriä mutta muukin käy. Tuli aika vähähiilihydraattinen soppa.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Amarylliz
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kyssäkaali kaalirapi 22g5.5kcal0.1g0.9g0g0.4g
Kaali, valkokaali8g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Parsakaali brokkoli 1.9g0.7kcal0.1g0g0g0g
Timjami 0.2g0.5kcal0g0.1g0g0.1g
Sipuli (kuorittu)1.9g0.5kcal0g0.1g0g0g
Grillimakkara, lihaisa, keskiarvo 38g86kcal4.7g0.3g7.5g0g
Oliiviöljy 4.7g42kcal0g0g4.7g0g
Persilja 3.8g1kcal0.1g0g0g0.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g276kcal10.2g3.4g24.4g2g
Valittu annoskoko80g138kcal5.1g1.7g12.2g1g
Annoskoko puolitettuna40g69kcal2.6g0.9g6.1g0.5g
Arvot/100g100g173kcal6.4g2.1g15.3g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=301996