Mutakakku (Annika Rognebyn kirjasta)

Sulata voi. Vaahdota munat ja makeutusaine, lisää siihen voisula ja keskenään sekoitetut kuivat aineet.

Kaada leivinpaperilla vuorattuun irtopohjavuokaan ja paista 200 asteessa 10 min.

Itse olen voidellut ja jauhottanut mantelijauheella vuuan, ettei taatusti jää kiinni.

Tarjoile kunnolla jäähtyneenä, miel.

vasta seuraavana päivänä, kermavaahdon tai kermarahkan kanssa.

Ohje on 1,5 kertainen kirjan annokseen nähden, sopiva 24cm vuokaan.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 53 grammaa

Maumau
AineksetMääräEnergiaPHRK
Voi, 1 tl, 5 g28g205kcal0.3g0.3g22.4g0g
Kananmuna kuoreton 41g59kcal5.1g0.1g4.2g0g
Makeutusjauhe 1rkl/2g (Rainbow), annos 2g3.7g15kcal0.1g3.6g0g0g
Fiber husk (1rkl=10g)1.3g0.1kcal0g0g0g1.1g
Kaakaojauhe, tumma sokeriton4.5g14kcal1g0.5g0.9g0g
Vanilliinisokeri, teelusikka0.7g3kcal0g0.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g592kcal13g10.4g55g2.2g
Valittu annoskoko80g296kcal6.5g5.2g27.5g1.1g
Annoskoko puolitettuna40g148kcal3.3g2.6g13.8g0.6g
Arvot/100g100g372kcal8.2g6.5g34.6g1.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=311546