Ahvenanmaan pannukakku

Kiehauta maito ja lisää mannaryynit.

Keitä 5-7 min sekoittaen.

Jäähdytä.

Vaahdota muna ja sokeri.

Sekoita kaikki ainekset keskenään.

Kaadetaan seos laakeaan voideltuun (oivariini sitä varten) vuokaan halk.

noin 28 cm. Paistetaan uunissa 225 asteessa 30 min. Tarjoillaan mansikkahillon ja kermavaahdon kera.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Millitys
AineksetMääräEnergiaPHRK
Oivariini, 60 (100g)0.8g4.4kcal0g0g0.5g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8.2g29kcal1g5.8g0.2g0.2g
Sokeri5.3g22kcal0g5.3g0g0g
Kananmuna kuorineen punnittu14g18kcal1.6g0g1.3g0g
Anna Manna, runsaskuituinen, plus3.8g12kcal0.4g2.4g0.1g0.3g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen47g16kcal1.6g2.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g201kcal9.2g31.6g4.2g1g
Valittu annoskoko80g100kcal4.6g15.8g2.1g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g50kcal2.3g7.9g1.1g0.3g
Arvot/100g100g126kcal5.8g19.9g2.6g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=33230