Sinappinen seiti-katkarapukastike

Öljyä pannu rypsiöljyllä, heitä pannulle seitikuutiot ja katkaravut.

Paista, kunnes sulavat ja lisää pippurit sekä suola.

Lisää vettä noin 1 - 1,5dl sekä yksi kalaliemikuutio.

Lisää pilkottu kesäkurpitsa, Kotisinappi, kevätsipuli ja ruohosipuli.

Anna kiehua.

Lisää lopuksi ruokakerma ja poista pannu levyltä juuri kun kerma lähtee kiehumaan.

Anna hautua hetken aikaa kansi päällä.

Hyvää esim porkkana-perunamuusin kera!

Reseptistä tulee n. 7 annosta ja yksi annos painaa n. 159 grammaa

Mummo39
AineksetMääräEnergiaPHRK
Seiti pakaste 43g33kcal7.5g0g0.3g0g
Katkaravut pakaste 180g (Rainbow), annos 180g13g13kcal3g0g0.1g0g
Kesäkurpitsa zucchini 13g2.3kcal0.1g0.3g0g0.1g
Sitruunapippuri (Santamaria), annos 1g0.4g0.6kcal0g0.1g0g0g
Kotisinappi, väkevä (Mausteaitta), annos 30g2.1g6.2kcal0.2g0.9g0.2g0g
Mineraalisuola keskiarvo 0.5g0kcal0g0g0g0g
Maustepippuri, annos 1g0.2g0kcal0g0g0g0g
Kevätsipuli 100g (Kotimainen), annos 100g3.2g0.9kcal0g0.2g0g0.1g
Ruohosipuli, tuore1g0.3kcal0g0g0g0g
Kevyt ruokakerma 7% (Flora)3.3g2.8kcal0g0.1g0.2g0g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.7g1.6kcal0.1g0.1g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g121kcal21.8g3.4g1.8g0.4g
Valittu annoskoko80g61kcal10.9g1.7g0.9g0.2g
Annoskoko puolitettuna40g30kcal5.5g0.9g0.5g0.1g
Arvot/100g100g76kcal13.7g2.1g1.1g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=368236