Hanna-Leenan tonnikalalaatikko

Keitä pastaa.

Kaada keitetty pasta vuokaan ja sekoita tonnikala, raejuusto sekä munamaitoseos sekä mausteet pastan joukkoon.

Paista uunin keskitasolla 225 asteessa n. 30min.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Vilman1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Tonnikala, Rainbow (vedessä)18g20kcal4.1g0g0.2g0g
Kananmuna kuoreton 8.2g12kcal1g0g0.8g0g
Torino täysjyvämakaroni, annos 60g25g81kcal3.9g15.2g0.5g1.5g
Arkirae (Valio), annos 100g10g6.8kcal1.2g0.3g0.1g0g
Ketsuppi 3.7g3.4kcal0g0.7g0g0g
Maitojuoma, rasvaton, laktoositon (Valio)11g2.9kcal0.4g0.3g0g0g
Sipuli (kuorittu)4.1g1.1kcal0.1g0.2g0g0.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g253kcal21.4g33.4g3.2g3.2g
Valittu annoskoko79g127kcal10.7g16.7g1.6g1.6g
Annoskoko puolitettuna40g63kcal5.4g8.4g0.8g0.8g
Arvot/100g100g159kcal13.5g21g2g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=398441