Perunajauhelihavuoka

Ruskista jauheliha ja silputut sipulit.

Lisää pyre, mausteet ja lihaliemi.

Anna hiljalleen nyt kiehua.

Kuori ja siivuta perunat.

Voitele uunivuoka.

Lado vuoronperään perunoita ja lihaseosta, kaada kaikki liemi mukaan.

Halutessa pinnalle reiluja lohkoja Aura juustoa.

Mausteina mustapippurirouhe ja yrtejä maun mukaan.

Laita 200 asteiseen uuniin reiluksi tunniksi.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 424 grammaa

Peetee1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, vanha, kuorittu 25g19kcal0.5g3.9g0.1g0.3g
Jauheliha, sika-nauta 19g42kcal3.3g0g3.2g0g
Sipuli (kuorittu)4.7g1.3kcal0.1g0.2g0g0.1g
Valkosipuli 0.5g0.5kcal0g0.1g0g0g
Tomaattipyree, Pirkka3.3g2.7kcal0.1g0.6g0g0g
Lihaliemi laimennettu 24g4.4kcal0g0.7g0.1g0g
Aurajuustomuru (Valio), annos 150g3.5g9kcal0.9g0g0.6g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g158kcal9.8g11g8g0.8g
Valittu annoskoko80g79kcal4.9g5.5g4g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g39kcal2.5g2.8g2g0.2g
Arvot/100g100g99kcal6.2g6.9g5g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=435978