Pastaa ja porkkana-jauhelihakastiketta

1. Paista jauheliha
2. Lisää lihaliemikuutio, vesi ja ruokakerma
3. Lisää ketsuppi ja raasta joukkoon porkkana
4. Anna muhia kymmenisen minuuttia, keitä sillävälin pasta

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Altagracia
AineksetMääräEnergiaPHRK
Jauheliha, sika-nauta 22g48kcal3.8g0g3.7g0g
Porkkana, keskikokoinen 65g2.2g0.6kcal0g0.1g0g0.1g
Ketsuppi, mustapippuri (Felix), annos 20g1.2g1.2kcal0g0.3g0g0g
Ruokakerma, laktoositon (Rainbow), annos 200g13g7.5kcal0.1g0.7g0.5g0g
Vesi, vesijohtovesi 19g0kcal0g0g0g0g
Ruispasta, Torino22g77kcal2.8g14.7g0.5g1.3g
Lihaliemkuutio maggi extra0.6g1.8kcal0.1g0.1g0.1g0g
Oliiviöljy 1rkl, annos 13.5g0.5g4.4kcal0g0g0.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g281kcal13.6g31.8g10.6g2.8g
Valittu annoskoko80g141kcal6.8g15.9g5.3g1.4g
Annoskoko puolitettuna40g70kcal3.4g8g2.7g0.7g
Arvot/100g100g177kcal8.5g20g6.7g1.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=339578