Täytetty kesäkurpits (karppi)

Halkaise keräkurpitsat (minulla oli kaksi pienehköä) ja raavi lusikalla keskusta ontoksi.

Paista kesäkurpitsan sisustaa hetki pannulla (jotta vesi haihtuu vähän).

Paista jauheliha ja mauste mielesi mukaan.

Lisää kerma ja kaikki ns. juustotähteet, kaikki käy!
Täytä kesäkurpitsat jauhelihatäyttellä ja paista n. 200 asteessa n. 30 min (kun saa kauniin värin).

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 283 grammaa

Tuikku13
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kesäkurpitsa zucchini 32g5.7kcal0.2g0.8g0.1g0.2g
Jauheliha, sika-nauta 28g62kcal4.9g0g4.8g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.7g5.1kcal0g0g0.6g0g
Sinihomejuusto Aura (Valio) murennettu 150g3.5g12kcal0.7g0g1g0g
Vuohenjuusto (Riitan herkku), annos 125g1.4g5kcal0.3g0g0.4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl3.5g13kcal0.1g0.1g1.3g0g
Juusto, keskiarvo 11g37kcal2.6g0g2.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g280kcal17.6g1.8g22.2g0.4g
Valittu annoskoko80g140kcal8.8g0.9g11.1g0.2g
Annoskoko puolitettuna40g70kcal4.4g0.5g5.6g0.1g
Arvot/100g100g176kcal11.1g1.1g13.9g0.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=219238