Hannan äitienpäivän omenarahka

Vaahdota munat ja sokeri.

Lisää joukkoon kerma ja rahka, joidenka jälkeen perunajauho ja mausteet.

Kaada taikinavuokaan ja laita omenalohkot päälle.

Laita uunin 175 celsiusasteeseen niin kauaksi aikaa, että jähmettyy ja pinta muuttuu kellertäväksi tai rusehtavaksi.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 1019 grammaa

Aapor1
AineksetMääräEnergiaPHRK
Maitorahka, maustamaton 0,3% (Valio) 250 g20g13kcal2.1g0.8g0.1g0g
Omena, keskikokoinen 200g31g11kcal0.1g2.2g0.1g0.6g
Perunajauho / -suurimo perunatärkkelys 4.7g16kcal0g3.8g0g0.1g
Kerma, ruoka 15% Flora7.8g12kcal0.1g0.3g1.2g0g
Kaneli, oikeat arvot, annos 2g0.5g1.7kcal0g0.4g0g0g
Sokeri 3.3g14kcal0g3.3g0g0g
Kananmuna 50g(kpl)7.8g10kcal0.9g0g0.7g0g
Rusina 4.7g14kcal0.1g2.8g0g0.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g179kcal6.6g27.2g4.2g2.4g
Valittu annoskoko80g89kcal3.3g13.6g2.1g1.2g
Annoskoko puolitettuna40g45kcal1.7g6.8g1.1g0.6g
Arvot/100g100g112kcal4.1g17.1g2.6g1.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=178313