Muurinpohjaletut - täysmaitoon

10 dl täysmaitoa
2 dl ohrajauhoja
3-4 dl karkeita vehnäjauhoja
2 tl suolaa

Anna taikinan turvota ainakin puoli tuntia, lisää:

4 kananmunaa
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Paistamiseen:
50 g sulatettua voita
1/2 dl rypsiöljyä

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Annele
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysmaito, rasvaa 3,5 %, d-vitamiinia 1ug 44g28kcal1.3g2.1g1.5g0g
Ohrajauho (Sunnuntai), annos 100g5.7g18kcal0.6g3.6g0.1g0.6g
Vehnäjauho, sunnuntai11g40kcal1.4g8.1g0.2g0.3g
Suola, annos 3g0.3g0kcal0g0g0g0g
Voi 4.4g32kcal0.1g0g3.6g0g
Rypsiöljy 3.9g35kcal0g0g3.9g0g
Kananmuna kuorineen punnittu 10g13kcal1.1g0g0.9g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g330kcal9g27.6g20.4g1.8g
Valittu annoskoko80g165kcal4.5g13.8g10.2g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g83kcal2.3g6.9g5.1g0.5g
Arvot/100g100g207kcal5.6g17.3g12.8g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=128197