Kalkkunarisotto

1.Ruskista kalkkunan paistijauheliha ja silputtu sipuli öljyssä kattilassa tai kasarissa, mausta.

2.Lisää riisit ja anna niiden hetki kuullottua.

3.Lisää lihaliemi ja anna kypsyä 15 minuuttia.

4.Lisää pakastevihannekset.

5.Jatka vielä kypsennystä noin 5 minuuttia, kunnes neste imeytyy riiseihin.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 182 grammaa

Ainoliini
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kariniemen kalkkunan paistijauheliha (Kariniemi), annos 200g35g49kcal6.6g0g2.4g0g
Herne-maissi-paprika, Pirkka26g18kcal1g2.9g0.2g0.8g
Täysjyväriisi (Uncle ben´s), annos 60g18g59kcal1.4g12.4g0.4g0.8g
Lihaliemikuutio Maggi0.9g2.4kcal0.1g0.1g0.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g256kcal18.2g30.8g6.4g3.2g
Valittu annoskoko80g128kcal9.1g15.4g3.2g1.6g
Annoskoko puolitettuna40g64kcal4.6g7.7g1.6g0.8g
Arvot/100g100g161kcal11.4g19.3g4g2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=215988