Aglio&olio&limone -täysjyväspagetti (valmiina 150g annos)

Oliiviöljyä 30 g, 3 tl valkosipulimurskaa ja 1/2 sitruunan mehu sekä pippuria ja suolaa myllystä.

Laita pasta kiehumaan omaan kattillaansa.

Ota laakea kattila ja laita sen pohjalle ensin öljy, lämmitä, lisää valkosipulimurska, sitruunamehu, suola ja pippuri.

Lisää sitten keittetty ja valutettu pasta.

Syö parmesaani-juustoraasteen kanssa.

Reseptistä tulee n. 3 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Merihevonen
AineksetMääräEnergiaPHRK
Täysjyväpasta, luomu (Urtekram), annos 100g53g184kcal6.3g34.3g1.2g4.7g
Oliiviöljy 8.8g78kcal0g0g8.8g0g
Valkosipuli 3.5g3.8kcal0.3g0.6g0g0.1g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 15g3.2kcal0g0.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g538kcal13.2g70.2g20g9.6g
Valittu annoskoko80g269kcal6.6g35.1g10g4.8g
Annoskoko puolitettuna40g135kcal3.3g17.6g5g2.4g
Arvot/100g100g338kcal8.3g44.1g12.6g6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=256761