Raparperipiirakka

Pilko raparperit kattilaan.

Lisää 1 dl vettä ja 1-2 dl sokeria.

Anna porista noin vartin verran.

Kaada täyte piirakkavuokaan ja paista 200 asteessa noin 30-40min.

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 91 grammaa

Naukkis
AineksetMääräEnergiaPHRK
Raparperi, tuore26g8.2kcal0.2g1.4g0g0.4g
Vesi8.8g0kcal0g0g0g0g
Sokeri11g45kcal0g11.2g0g0g
Piirakkataikina, pakaste, makea, pyöreä (Myllyn paras), annos 380g33g127kcal2.4g16.8g5.4g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g361kcal5.2g58.8g10.8g2g
Valittu annoskoko80g180kcal2.6g29.4g5.4g1g
Annoskoko puolitettuna40g90kcal1.3g14.7g2.7g0.5g
Arvot/100g100g227kcal3.3g36.9g6.8g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=296847