Tomaattinen jauheliha-sienikastike

Keitä tomattimurska kokoon.

Ruskista jauheliha pannulla voi-öljyseoksessa.

Lisää sekaan puhdistetut ja paloitellut herkkusienet, jatka ruskistamista.

Mausta liha-sieniseos musta-valkopippurilla ja chilillä sekä hyppysellisellä suolaa ja kaada seos tomaattimurskan sekaan.

Anna kiehua.

Suurusta kylmään vesitilkkaan lisätyillä vehnäjauhoilla.

Lisää Fond du chec ja hiukan ketsuppia sekä soijakastiketta.

Anna kiehua vähän aikaa.

Nautitaan esimerkiksi runsaskuituisen kokojyvä makaronin kanssa :)

Reseptistä tulee n. 6 annosta ja yksi annos painaa n. 212 grammaa

Piimar
AineksetMääräEnergiaPHRK
Atria kevyt jauheliha (Atria), annos 400g25g41kcal5g0g2.5g0g
Herkkusieni 14g2.2kcal0.3g0g0g0.2g
Tomaattimurska, Pirkka, 500g31g11kcal0.5g2.2g0g0.4g
Naudanlihafondi fond du chef (Knorr), annos 28g3.5g3.1kcal0.1g0.1g0.2g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.6g4.6kcal0g0g0.5g0g
Oliiviöljy 0.6g5.5kcal0g0g0.6g0g
Soijakastike 1.1g0.7kcal0.1g0.1g0g0g
Ketsuppi, Heinz2.5g2.6kcal0g0.6g0g0g
Vehnäjauho puolikarkea 1.3g4.3kcal0.1g0.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g150kcal12.2g7.8g7.6g1.2g
Valittu annoskoko80g75kcal6.1g3.9g3.8g0.6g
Annoskoko puolitettuna40g38kcal3.1g2g1.9g0.3g
Arvot/100g100g94kcal7.7g4.9g4.8g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=358726