Katkarapu-hernerisotto

Ohje löytyy kirjasta Jasmie Oliver: Alastoman kokin paluu.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 851 grammaa

Habanera
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kalaliemikuutio 0g0.1kcal0g0g0g0g
Oliiviöljy 0.4g3.1kcal0g0g0.4g0g
Sipuli (kuorittu)6.3g1.7kcal0.1g0.3g0g0.1g
Valkosipuli 0.1g0.2kcal0g0g0g0g
Lehtiselleri 1.6g0.2kcal0g0g0g0g
Valkoviini kuiva 7.5g5.1kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g1.6g12kcal0g0g1.3g0g
Herne 9g6.5kcal0.5g0.9g0g0.3g
Isot katkaravut (rainbow)17g17kcal3.9g0g0.2g0g
Tumma pikariisi, Risella7g24kcal0.6g5.1g0.2g0.4g
Basilika, tuore1.9g0.8kcal0.1g0.1g0g0.1g
Minttu, tuore (-), annos 1g0.5g0.2kcal0g0g0g0g
Täysmehu, sitruunatäysmehu, laimentamaton 2.3g0.5kcal0g0g0g0g
Voi, 1 tl, 5 g0.2g1.7kcal0g0g0.2g0g
Oliiviöljy (ekstra-neitsytoliiviöljy) (Rainbow), annos 10g0.5g4.2kcal0g0g0.5g0g
Vesi23g0kcal0g0g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana159g154kcal10.4g12.8g5.6g1.8g
Valittu annoskoko80g77kcal5.2g6.4g2.8g0.9g
Annoskoko puolitettuna40g39kcal2.6g3.2g1.4g0.5g
Arvot/100g100g97kcal6.5g8g3.5g1.1g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=198652