Seitipata HY

Voitele vuoka.

Asettele sulaneet seitifileet tasaisesti vuoan pohjalle, lisää sulaneet vihannekset kalojen päälle ja sulanut peruna-sipuliseos vihannesten päälle.

Lisää kerma, määrä riippuu vuoan koosta.

(Voi käyttää myös maustettuja kermoja.)

Maustoin vielä Meiran kalamausteella ja sitruunapippurilla.

Uuni 200 astetta, 45-50 min.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 365 grammaa

Helena45
AineksetMääräEnergiaPHRK
Alaskanseiti fileepaloja (Findus), annos 100g22g16kcal3.7g0g0.2g0g
Perunasipulisekoitus 500g27g19kcal0.4g4.1g0g0g
Kerma (Flora kevyt ja paksu 4 %), annos 100g14g8.2kcal0.1g0.6g0.5g0.1g
Findus nuppuvihannekset (Findus), annos 100g16g4.9kcal0.3g0.5g0.1g0.4g
Kalaliemikuutio, vähärasvainen (Knorr), annos 10g0.5g1.2kcal0.1g0.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g99kcal9.2g10.6g1.6g1g
Valittu annoskoko80g49kcal4.6g5.3g0.8g0.5g
Annoskoko puolitettuna40g25kcal2.3g2.7g0.4g0.3g
Arvot/100g100g62kcal5.8g6.6g1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=314556