Mustikka-MarenkiJäädyke

Vatkaa muna ja sokeri vaahdoksi.

Vatkaa kerma vaahdoksi.

Sulata ja soseuta mustikat
ja lisää munavaahtoon.

Kääntele vaahdot keskenään.

Murskaa marengit kevyesti ja sekoita joukkoon.

Kaada seos runsaalla tuorekelmulla vuorattuun pitkulaiseen vuokaan ja peitä
folioa.

Pakasta yön yli. Nosta jäädyke tarjoille kelmun avulla noin 15 minuuttia ennen tarjoilloa.

Reseptistä tulee n. 1 annosta ja yksi annos painaa n. 511 grammaa

Senjorita

Enkelitar sanoi...

Nam! aivan ihanan makuista!

maanantai 06.10.2008 klo 19:56

AineksetMääräEnergiaPHRK
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 0.2g0.4kcal0g0g0g0g
Sokeri 7.8g32kcal0g7.8g0g0g
Kuohukerma,valio,2dl31g106kcal0.6g0.9g10.9g0g
Mustikka, Pakkasmarja31g10kcal0.2g2g0.2g1g
Marenki 9g26kcal0.5g5.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g349kcal2.6g33g22.2g2g
Valittu annoskoko80g174kcal1.3g16.5g11.1g1g
Annoskoko puolitettuna40g87kcal0.7g8.3g5.6g0.5g
Arvot/100g100g219kcal1.6g20.7g13.9g1.3g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=62218