Tomaattikastike (canneloni)

Kuulosta sipuli, lisää pienjeksi kuutioitu porkkana, selleri ja valkosipuli, kuullota vielä hetki, kunnes vihannekset ovat pehmentyneet hieman.

Lisää tomaattipyre, säilötyt tomaatit, sokeri ja etikka.

Anna hautua kannen alla hiljalleen mieleuiten vähintään tunti.

Soseuta sauvasekoittimella.

Mausta pippurilla maun mukaan.

Käy myös pohjaksi bolognede-kastikkeeseen, vähennä tällöin sokerin määrää.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 142 grammaa

Ksp
AineksetMääräEnergiaPHRK
Porkkana, keskikokoinen 65g9g2.6kcal0.1g0.5g0g0.2g
Lehtiselleri 3.5g0.4kcal0g0g0g0g
Kuorittu tomaatti säilyke Rainbow56g11kcal0.6g2g0.2g0g
Tomaattipyre (Eldorado), annos 70g4.9g4.9kcal0.2g1g0g0g
Sokeri 0.3g1.1kcal0g0.3g0g0g
Balsamiviinietikka (Kuhne), annos 15g0.5g0.6kcal0g0.1g0g0g
Valkosipuli 0.6g0.6kcal0g0.1g0g0g
Sipuli 3.9g1.2kcal0g0.2g0g0.1g
Oliiviöljy 1g8.7kcal0g0g1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g63kcal1.8g8.4g2.4g0.6g
Valittu annoskoko80g31kcal0.9g4.2g1.2g0.3g
Annoskoko puolitettuna40g16kcal0.5g2.1g0.6g0.2g
Arvot/100g100g39kcal1.1g5.3g1.5g0.4g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=116063