Munasalaatin kastike

Keitä munat koviksi ja erottele keltuainen ja valkuianen.

Murskaa keltuainen haarukalla.

Vatkaa kerma löysäksi vaahdoksi ja lisää muut aineet.

Revi lautaselle salaattia.

Lisäksi oman maun mukaan kalaa, keitetyt valkuiaset, tomaattia, kurkkua yms.
Kastike sekoitetaan varovasti sekaan.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 71 grammaa

Hania
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vispikerma (Milbona)56g165kcal1.4g1.8g16.8g0g
Makeutusjauhe,cologran, 1tl=0,5g (Lidl), annos 75.0g0.4g1.6kcal0g0.4g0g0g
Sinappi (teollinen)2.8g3.6kcal0.1g0.4g0.2g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Väkiviinaetikka 2.8g0.9kcal0g0g0g0g
Kananmunan keltuainen 34% kananmunan massasta 17g48kcal2.6g0g4.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g437kcal8.2g5.2g42.4g0g
Valittu annoskoko80g219kcal4.1g2.6g21.2g0g
Annoskoko puolitettuna40g109kcal2.1g1.3g10.6g0g
Arvot/100g100g274kcal5.1g3.3g26.6g0g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147024