Bellnannin pannu

- Keitä perunat.

- Kuutioi perunat ja lenkkimakkarat.

- Kuori ja hienonna sipuli.

- Kuullota sipulit öljyssä pannulla.

- Lisää joukkoon perunat ja makkarat, kääntele kunnes saavat väriä.

- Lisää kerma ja anna hautua, kunnes kerma on imeytynyt perunoiden joukkoon.

- Mausta rouhitulla mustapippurilla ja lisää pinnalle hienonnettua ruohosipulia.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 284 grammaa

Vilikki
AineksetMääräEnergiaPHRK
Uunilenkki, Maistuva, 1kpl=200g28g48kcal2.5g2.4g3.1g0g
Peruna, keskikokoinen 60g32g19kcal0.5g4.1g0g0.3g
Keiju rypsiöljy (Raisio)0.7g6.3kcal0g0g0.7g0g
Sipuli (kuorittu)5.3g1.4kcal0.1g0.3g0g0.1g
Ruokakerma Valio 5%14g8.4kcal0.2g0.4g0.7g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana160g166kcal6.6g14.4g9g0.8g
Valittu annoskoko80g83kcal3.3g7.2g4.5g0.4g
Annoskoko puolitettuna40g42kcal1.7g3.6g2.3g0.2g
Arvot/100g100g104kcal4.1g9g5.6g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit?resepti=147583